Disclaimer
Cambridge Nutritional Sciences definuje potravinovou intoleranci/senzitivitu jako reakci IgG protilátek na potraviny. Testování potravin IgG protilátek není určeno pro diagnostiku nebo léčbu jakýchkoli zdravotních stavů.
Testy potravinové intolerance neidentifikují potravinové alergie zprostředkované IgE protilátkami ani neposkytují informace o celiakii, nedostatku enzymů, jako je např. intolerance laktózy, histaminu, tyraminu anebo alkoholu, nebo jiné chemické senzitivity, jako jsou reakce na některé přídatné látky v potravinách.
Po testu se doporučuje pomoc profesionálního poskytovatele zdravotní péče a s jakýmikoliv zdravotní mi problémy je nutné obrátit se na lékaře.
Cambridge Nutritional Sciences neodpovídá za žádnou nesprávnou interpretaci nebo zneužití informací, které poskytujeme, včetně jakýchkoli diagnóz nebo změn výživy iniciovaných lékařem nebo pacientem na základě obsahu našich výsledků testů.
Tato webová stránka je určena pouze pro vzdělávací účely a informace na ní obsažené v žádném případě nelze použít jako nástroj pro diagnostiku.